Kausi 2022 on polkaistu käyntiin!

Tavanomaisesta myöhempään siirtyneen vuosikokouksen myötä yhdistys on virallisesti siirtynyt uuteen toimintakauteen ja saanut uuden hallituksen.

Toimintakausi 2022 on uuden sääntömuutoksen myötä tavanomaista lyhyempi, sillä se päättyy jo joulukuussa. Sen virallinen kesto on siis 1.4.-31.12.2022.

Tällä yhdistys korjaa vuosikellonsa vastaamaan kalenterivuotta, osana sen käytäntöjen päivittämistä ja tulevaan Odysseus 2024 suurtuotantoon valmistautumista.

Lyhyt kausi on myös eräänlainen siirtymäriitti pandemian poikkeusoloista kohti uutta normaalia. Vuosina 2020-2022 yhdistys ei ole aktiivisesti kerännyt jäsenmaksuja (poikkeuksena tilankäyttöoikeuden edellytykset) tai poistanut jäseniä rekisteristä. Kaudella 2022 jäsenmaksua ei virallisesti ole lainkaan, ja 2021-2022 kaudella maksaneilla velvoite poistetaan myös kaudelta 2023.

Nyt on siis nopeaa ja helppoa liittyä mukaan, ja tulla ottamaan yhdistyksen toiminta omaksi. Vuoden 2023 aktiiveihin ja hallitukseen toivotamme lämpimästi tervetulleiksi uusia kasvoja, sillä tulevina vuosina tekemistä riittää!

Keskeisenä painopisteenä kaudella 2022 on valmistautuminen vuoden 2024 suurtuotantoon, Odysseys-larpin uudelleenpelautuksiin. Projekti on käynnistetty keväällä 2022, ja Illusia ry toimii jälleen sen virallisena taustaorganisaationa.

Liity jäseneksi oheisesta linkistä nopeasti ja vaivattomasti, ja tule meidän kanssamme rakentamaan Illusiasta koronanjälkeisenä aikana uusi ja entistä parempi yhdistys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.