Toimintakausi 2022

Poikkeuksellisen lyhyt kausi

Yhdistyksen kokous päätti syyskuussa 2022 muuttaa toiminta- ja tilikausia vuosikellon mukaiseksi. Muutoksen johdosta toimintakausi on poikkeuksellisen lyhyt, kestoltaan yhdeksän kuukauden pituinen. Kausi alkoi huhtikuussa 2022, ja päättyy joulukuun lopussa. Muutos helpottaa tulevien projektien hallinnointia ja yksinkertaistaa yhdistyksen vuosikelloa.

Muutoksen sekä pandemian aikana vähäisenä pysyneen toiminnan johdosta kokous päätti myös, ettei jäsenmaksuja peritä toimintakaudelta 2022. Käytännössä niitä ei ole peritty koko pandemian aikana, poislukien selkeät tilanteet, joissa jäsenyyden tuomia etuja esim In-Game Spacessa on haluttu hyödyntää.

 

Odysseus 2024

Yhdistys aloittaa toimikaudella 2022 valmistelut Odysseus 2024 -projektin toteuttamiseksi. Vuoden 2019 suurtuotanto palaa uusin pelautuksin kesällä 2024 jälleen Illusia ry:n mahdollistamana. Toimikaudella 2022 yhdistys ja projektiorganisaatio keskittyvät kumppanuuksien luomiseen ja pelipaikan hakemiseen, sekä valmistelevan suunnittelutyön mahdollistamiseen.

 

Muut painopisteet

Toimikausi 2022 painottuu toimintojen päivittämiseen ja palautumiseen pandemian jäljiltä. Odysseus-projektin ohella keskeisin painopiste on uusien jäsenten ja aktiivien tuominen mukaan toimintaan, sekä toiminnan painopisteiden kehittäminen kohti säännöllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

 

Hallitus 2022

Yhdistyksen hallitus alkaneella, lyhyellä toimikaudella on:

  • Laura Kröger, pj
  • Vera Schneider, sihteeri & rahastonhoitaja
  • Ami Koiranen, jäsen
  • Antti Kumpulainen, jäsen
  • Sirian Holappa, jäsen

Yhdistys haluaa kiittää menneiden hallitusten jäseniä ja varajäseniä, sekä toiminnantarkastajia. Hallituksen jäsenistössä on ollut vähäistä vaihtuvuutta jokaisena vuonna, ja toivotamme tervetulleiksi jatkossakin uusia kasvoja riveihimme!