Yhdistys

Illusia Ry on avoin yhdistys kaikille sen tavoitteista ja toiminnasta kiinnostuneille. Kotipaikkamme on Helsinki, mutta toimintaa voidaan järjestää muuallakin kysynnän mukaan.

Yhdistyksen tavoite on tukea monimuotoista roolipelaamista mm. tarjoamalla tukea pelinjohtajille ja projektiryhmille, järjestämällä verkostoivaa ja kouluttavaa toimintaa, sekä keräämällä ja jakamalla materiaaleja alan harrastajien käyttöön. Painopisteemme on liveroolipeleissä, mutta emme rajaa toimintaamme niihin.

Illusia ry perustettiin huhtikuussa 2017, ja toiminta on parhaillaan kolmannella toimintakaudellaan. Tähän asti yhdistys on tuottanut kolme omaa peliprojektia (Proteus, Odysseus ja Selittämätön), tuottanut sisältöä Ropecon-tapahtumaan vuosina 2017-2019, sekä ottanut päävastuun X-Con -tapahtumasta vuodesta 2018 alkaen.

Ota yhteyttä: info @ illusiary.com

Jäsenyys

Toimintakausilla 2020-2021, 2021-2022 sekä 2022 ei ole pandemiasta aiheutuneen poikkeustilan johdosta kerätty aktiivisesti jäsenmaksuja, eikä jäsenrekisteristä ole poistettu maksamattomuuden takia jäseniä. Tästä syystä, mikäli olet ollut jäsenenä 2020 päättyneellä kaudella, olet yhä rekisterissä!

Kaudella 2022 jäseneksi liittyminen on niinikään ilmaista. 2021-2022 kaudella jäsenmaksun maksaneiden jäsenyys uusitaan ilmaiseksi myös tulevalle kaudelle 2023, jolloin todennäköisesti otetaan pienimuotoinen jäenmaksu takaisin käyttöön.

Yhdistyksen jäsenyyttä edellytetään ainakin yhdeltä yhteistyöprojektin järjestäjistä. Yhteistyöprojekteilla on mahdollisuus y-tunnuksen käyttöön tarvittavien resurssien hankinnassa, sekä toteuttaa pelimaksujen maksuliikenne yhdistyksen Holvissa.

Jäsenenä saa äänioikeuden yhdistyskokouksessa, sekä mahdollisuuden vaikuttaa toiminnan sisältöön tällä ja tulevalla toimintakaudella. Pyrimme tulevaisuudessa järjestämään palveluita,  yleishyödyllisiä proppeja, materiaaleja ja alennuksia jäsenillemme.

Hallitus 2022

Puheenjohtaja – Laura Kröger
Sihteeri & rahastonhoitaja – Vera Schneider
Varsinaiset jäsenet – Ami Koiranen, Antti Kumpulainen, Sirian Holappa