Yhdistys

Illusia Ry on avoin yhdistys kaikille sen tavoitteista ja toiminnasta kiinnostuneille. Kotipaikkamme on Helsinki, mutta toimintaa voidaan järjestää muuallakin kysynnän mukaan.

Yhdistyksen tavoite on tukea monimuotoista roolipelaamista mm. tarjoamalla tukea pelinjohtajille ja projektiryhmille, järjestämällä verkostoivaa ja kouluttavaa toimintaa, sekä keräämällä ja jakamalla materiaaleja alan harrastajien käyttöön. Painopisteemme on liveroolipeleissä, mutta emme rajaa toimintaamme niihin.

Illusia ry perustettiin huhtikuussa 2017, ja toiminta on parhaillaan kolmannella toimintakaudellaan. Tähän asti yhdistys on tuottanut kolme omaa peliprojektia (Proteus, Odysseus ja Selittämätön), tuottanut sisältöä Ropecon-tapahtumaan vuosina 2017-2019, sekä ottanut päävastuun X-Con -tapahtumasta vuodesta 2018 alkaen.

Ota yhteyttä: info @ illusiary.com

Jäsenyys

Jäseneksi voit liittyä kätevästi verkossa, maksamalla jäsenmaksu Holvi.com -palvelussa Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 on 20€.

Yhdistyksen jäsenyyttä edellytetään ainakin yhdeltä yhteistyöprojektin järjestäjistä. Yhteistyöprojekteilla on mahdollisuus y-tunnuksen käyttöön tarvittavien resurssien hankinnassa, sekä toteuttaa pelimaksujen maksuliikenne yhdistyksen Holvissa.

Jäsenenä saa äänioikeuden yhdistyskokouksessa, alennuksia yhdistyksen peleistä ja toiminnasta, sekä mahdollisuuden vaikuttaa toiminnan sisältöön. Pyrimme tulevaisuudessa järjestämään palveluita,  yleishyödyllisiä proppeja, materiaaleja ja alennuksia jäsenillemme.

Hallitus & toiminnanjohto, 2019-2020

Puheenjohtaja – Antti Kumpulainen
Varapuheenjohtaja – Massi Hannula
Rahastonhoitaja – Laura Kröger
Sihteeri – Tuomas Puikkonen
Hallituksen jäsen – Jukka Seppänen

Toiminnanjohtaja – Vera Schneider