Tehdään larppi! (kurssi nuorille)

Mikä – Larpintekokurssi
Missä – Tampereella & verkossa
Kenelle – Nuorille aikuisille (18-30v)

Kurssi on osallistujille ilmainen

Illusia Ry järjestää larpintekokurssin, jossa on mahdollisuus tutustua liveroolipelien tekemiseen.

8 viikon mittaisella kurssilla tutustutaan pelisuunnitteluun, kirjoitetaan ja suunnitellaan maailma ja hahmoja, tehdään rekvisiittaa ja käydään läpi mitä kaikkea liveroolipelin tekemiseen liittyy tuotannon ja käytännön näkökulmista. Loppuhuipennukseksi kurssilaiset osallistuvat itse tekemäänsä larppiin!

Kurssi järjestetään Tampereen kaupungin osaamis- ja elinvoima lautakunnan nuorisotakuuavustuksella, yhteistyössä Tampereen Ohjaamon kanssa. Kurssia vetävät Sirian Holappa ja Ama Laine.

Kurssi on tarkoitettu kaikille liveroolipeleistä ja niiden tekemisestä kiinnostuneille. Sinulla ei tarvitse olla vielä kokemusta, jo kiinnostus riittää!

Aikataulu

Tapaamisia järjestetään viikottain, osin etänä, osin lähitapaamisin. Kurssi kestää 8 viikkoa ja päättyy osallistujien järjestämään larppiin.

Kurssipäivät ovat tiistaisin kello 17-20. Lisäksi on mahdollista työskennellä ohjaajien avustuksella etänä muina viikonpäivinä, jotka ilmoitetaan erikseen kurssitapaamisissa.

 • 21.9.2021 (Monitoimitalo 13)
 • 28.10.2021 (verkossa)
 • 5.10.2021 (Monitoimitalo 13)
 • 12.10.2021 (Monitoimitalo 13)
 • 26.10.2021 (verkossa)
 • 2.11.2021 (verkossa)
 • 9.11.2021 (Paikka tarkentuu!)

Mitä tarvitsen mukaan?

Mukaan tarvitset itsellesi mieluisat muistiinpanovälineet ja etätyöskentelyä varten tietokoneen, webkameran ja mikrofonin. Opastamme digitaalisella alustalla työskentelyn. 

Lähityöskentelypäivinä kannustamme ottamaan omat eväät mukaan. Kurssiin ei kuulu kurssin puolesta ruokailua. 

Ilmoittautuminen

Kurssin varsinainen ilmoittautuminen avataan kun kurssipäivät varmistuvat. Voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi sähköpostitse jo ennen varsinaisen ilmoittautumisen avautumista.

Ilmoittautuminen: kurssi@illusiary.com

Kerro ilmoittautumisessa:

 • Nimi
 • Ikä
 • Sähköpostiosoite
 • Kotikunta
 • Kerro halutessasi myös oletko larpannut tai tehyt larppeja ennen.

Koronarajoitusten vuoksi olemme vähentäneet osallistujamäärää, joten paikkoja on rajoitetusti. Olethan nopea ja ilmoittaudut mukaan mahdollisimman pian!

Ilmoittautuminen on sitova.

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Illusia ry
info@illusiary.com

2. Rekisterin nimi
Tehdään larppi! -kurssin osallistujarekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Tehdään larppi! -kurssin järjestämiseen liittyvän tiedotuksen mahdollistaminen osallistujille.

4. Rekisterin tietosisältö
Tapahtuman ilmoittautumislomakkeessa tai muussa tapahtumaan liittyvässä kyselylomakkeessa kysytyt tiedot. Ilmoittautuja voi halutessaan luovuttaa arkaluontoisia tietoja terveydentilastaan ja erikoisruokavaliostaan, jos kokee tarpeelliseksi niistä kertoa.

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tiedot ovat vain tapahtuman järjestäjien (Sirian Holappa, Ama Laine) nähtävissä. Anonyymeja tilastotietoja voidaan käyttää esimerkiksi tulevien avustusten hakemiseen, mutta nämä tiedot eivät ole henkilöitävissä.

7. Tietojen säilytys
Henkilötiedot tullaan tuhoamaan kohtuullisen ajan jälkeen tapahtumasta, kuitenkin viimeistään tapahtumavuoden loppuun mennessä. Anonyymeja tilastotietoja voidaan säilyttää toistaiseksi tapahtuman ja sen mahdollisen kehityksen ymmärtämiseksi, mutta nämä tiedot eivät ole henkilöitävissä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Rekisteröidyn yksiselitteisellä suostumuksella tietoja säilytetään Google-yrityksen tarjoamassa palvelussa, joka voi sijaita EU:n tai ETA:n ulkopuolella. Google noudattaa Privacy Shield -periaatteita, kts. lisää: https://policies.google.com/privacy/frameworks

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteri sijaitsee Google-yrityksen palvelimilla ja sen suojaukseen käytetään Google-käyttäjätunnuksia.

10. Oikeutesi omaan tietoosiVoit pyytää nähtäville, mitä tietoja sinusta on rekisterissä. Voit pyytää näiden tietojen oikaisemista, poistamista tai rajoittaa/vastustaa niiden käsittelyä. Jos pyydät tietojesi poistamista tai rajoitat niiden käsittelyä ennen tapahtumaa, et saa osallistua tapahtumaan. Yksityisyysasioissa ota yhteyttä joko kurssi@illusiary.com tai suoraan tapahtuman järjestäjään.