Illusia <3

In-Game Space

Larppaajien oma työtila Punavuoren sydämessä!

Tila on aivan kaikenlaisten työryhmien ja pelien käyttöön, koosta, kokemuksesta ja tyylistä riippumatta!

Illusia ry:llä on oma työpiste (työpöytä+tuoli) hiljaiseen työskentelyyn virka-aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin tila on varattavissa käsitöiden tekemiseen, ryhmätyöskentelyyn ja kokousten pitämiseen.

Varattavissa on aina erikseen pelkkä työpiste, yleiset tilat ja käsityöpiste. Koko tilan käyttöä varten tulee varata kaikki vaihtoehdot. Käytä varauskalenteria varauksen tekemiseen!

Vuorot

  • Ma-pe 09.00 – 17.00, vain työpiste, 10€ / pv
  • Ma-pe 17.00-22.00, kaikki vaihtoehdot, ei veloitusta
  • La-su 09.00-22.00, kaikki vaihtoehdot, ei veloitusta

Illusia ry rakentaa In-Game Spaceen laina- ja vuokratarpeiston varastoa:

  • Vuokrattavat propit ja tekniikka
  • Käsityövälineet ja materiaalit
  • Kirjallisuus ja pelit

Jäsenet saavat tilan ja välineet käyttöönsä käsityöpisteen varaamalla. Materiaalit ovat käytössä joko ilmaiseksi tai pientä käyttökorvausta vastaan.

Yhdistyksen propit ja vuokratekniikka ovat vuokrattavissa kaikille halukkaille.

Katalogi materiaaleista ja propeista julkaistaan mahdollisimman pian, jolloin vuokratoiminta aloitetaan.

In-Game Spacen tilavassa varastossa voidaan varastoida pelien proppeja ja välineitä tilapäisesti tai pidemmillä sopimuksilla.

Varastoinnista ei makseta vuokraa, vaan yhdistys kerää toiminnasta ylläpitomaksua. Maksu määräytyy tavaramäärän, keston ja vuokraavan projektin budjetin mukaan.  

Maksu voidaan suorittaa sopimuksen mukaan vasta projektin lopussa, tai osissa sen aikana.

  • 1-3kk: 20-50€ / kk
  • 3-6kk: 15-30€ / kk 

Ota yhteyttä sähköpostitse info @ illusiary.com !

Yli 1 m3 tarpeista ja yli 6kk ajanjaksoista tehdään tapauskohtainen sopimus. Suurempia ja pitkäaikaisempia sopimuksia voi tehdä myös suoraan vuokranantajan kanssa.

Käyttöehdot ja säännöt

Jokainen tilan varaava sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja ehtoja, sekä kantamaan vastuun mahdollisen rikkeen seurauksista.

1. Tilan voi varata työskentelyyn tai varastointiin vain yhdistyksen jäsen.
2. Kaikkien varauksella tilassa työskentelevien ei tarvitse olla jäseniä. 
3. Varauksen tekijä on vastuussa tilan kunnosta, irtaimistosta, siisteydestä, avaimista ja lukitsemisesta varauksen aikana.
4. Avainten luovutus tapahtuu aina sopimuksen mukaan. Avain pitää kuitata vastaanotetuksi ja palautetuksi, eikä sitä saa luovuttaa kenellekään muulle ilman erillistä sopimusta.
5. Peruuttamattomasta vuorosta peritään 20 euron maksu laskulla.
6. Maksimimäärää varauksille ei aseteta, mutta merkittävästä käyttötarpeesta on aina neuvoteltava hallituksen kanssa.
7. Projektit, joiden työstöön tilaa käytetään, sitoutuvat tukemaan tilaa rahallisesti kykynsä mukaan (lue lisää kohdasta lahjoitukset).
8. Tilalle rahallisen lahjoituksen tehneet projektit julkaistaan yhdistyksen sivuilla (ei summia). Yhdistyksen nimen julkaisu projektin tiedoissa on vapaaehtoista, ellei muusta yhteistyöstä ole sovittu erikseen.

Työryhmien lahjoitukset

Milloin minun tulee tehdä lahjoitus?

Jos käytät tilaa pelin tekemiseen toistuvasti kokousten, työskentelypäivien, proppaamisen tms. muodossa. Yksittäisen varauksen vuoksi lahjoitus ei ole pakollinen. 

Paljonko minun tulee lahjoittaa?

Tarkoitus on, että lahjoituksen tekee projekti etkä sinä. Lahjoituksen summasta päätätte työryhmän kanssa itse. Se kannattaa suhteuttaa budjettiin ja käytön määrään. Tavoite on, että tilan käyttö on mahdollista niin pienille kuin suurillekin projekteille, eikä olisi kiinni tekijän omasta varallisuudesta. Periaate on, että tilan käyttöön on aina varaa!

Milloin lahjoitus tehdään?

Lahjoitus tehdään, kun projektilla on tuloja, mutta ennen sen toteutusta. Miksi näin? Jotta työryhmät osaavat budjetoida summan projektiin ajoissa, ja tilan tulot voidaan taata. 

Miten lahjoituksesta sovitaan?

Tee rauhassa ensin varaus tilaan ja katso soveltuuko se työryhmänne käyttöön! Ota yhteys info @ illusiary.com tai laita yhdistyksen Slackissa viesti, kun olette tehneet päätöksen tilan käyttämisestä.

Miten lahjoitus maksetaan?

Lahjoitus maksetaan tilisiirtona yhdityksen tilille. Tilinumeron saa pyynnöstä.

Tavaralahjoitukset

Illusia ry ottaa vastaan larp- ja roolipeliaiheista kirjallisuutta, proppeja, materiaaleja, välineitä, kalusteita ja laitteita, mikäli niillä on yhteiskäytölle ja vuokratoiminnalle arvoa. Jokainen lahjoitus arvioidaan tapauskohtaisesti. Mikäli haluat tehdä tavaralahjoituksen yhdistykselle, otathan yhteyttä sähköpostitse: info @ illusiary.com

Kannatustuotteet ja sponsorointi

Sarviotson Velhokoulu -värityskirja on 52-sivuinen tehtävä- ja värityskirja, joka ammentaa Roolipeliyhdistys Avatar ry:n Velhokoulu-maailmasta. Värityskirjan tuotot jaetaan Illusian ja Avatarin kesken ja ohjataan suoraan In-Game Spacen ylläpitoon.

Kirjan on suunnitellut ja piirtänyt Carolin Piotrowski, sekä kirjoittanut Sirian Holappa.

Tilatoimintaa voi tukea myös tilasponsoroinnilla, joka onnistuu liittymällä Holvin kautta kannatusjäseneksi!

In-Game Space

In-Game Space on marraskuussa 2019 avattu työtila, jossa päämajaa pitävät larppien ja roolipelien tekijät pääkaupunkiseudulta. Illusia ry:n lisäksi tilaa vuokraavat Beyond Play Oy ja Roolipeliyhdistys Avatar. Illusia ry:llä on yksinoikeus käyttövuorojen myöntämiseen.

Tila on yhdistelmä mukavaa avokonttoria ja tilavia varastohuoneita rauhallisen taloyhtiön kivijalassa Punavuoressa. Tila on yksityisesti vuokrattu ja hallinnoitu, vastaajana Vera Schneider. 

Lisätietoa tilasta: vera @ beyondplay.fi

Työrauha ja turvallisuus

In-Game Spacen tärkein toiminto on tarjota vuokralaisilleen hyvät työskentelyolosuhteet.
In-Game Space onkin ensisijaisesti työhuone, jossa huolehditaan työrauhasta ja yhteisöstä.

Selkeiden yhteisösääntöjen avulla pidetään huolta turvallisuudesta, niin ihmisten kuin omaisuudenkin.